Skip to main content
2023-nlConsumenten

Spullen Tina Turner in trek op 2dehands.be

By 31 mei 2023juni 5th, 2023Geen reacties

Op 2dehands.be is een sterke groei te zien in vraag naar en het aanbod van spullen die iets te maken hebben met Tina Turner. Sinds het overlijden van de ’Queen of Rock ’n Roll’ worden honderden spullen verhandeld op het handelsplatform. In de dagen na de bekendmaking van het overlijden van Tina Turner telden we op de grootste zoekertjessite van België ruim 800 advertenties met items die te maken hebben met de zangeres. Het meest in trek zijn audiocassettes, vinyl singles en LP’s, cd’s en posters.

Een adverteerder uit Meeuwen doet een schilderij op doek van de rocklegende van de hand voor een vraagprijs van 800 euro. Een originele concertposter uit 1987, met aankondiging van een concert in het Sportpaleis, mag de deur uit voor 30 euro. Twee ingekaderde originele zwart-wit foto’s van Tina Turner zijn voor de spotprijs van 20 euro de uwe.

Naast het aanbod schoot ook het zoekgedrag van de rock-icoon omhoog. Het gemiddeld aantal zoekopdrachten is toegenomen van enkele tientallen naar meer dan 1.000 per dag.