Skip to main content

Alle beelden, video’s en logo’s op deze pagina mogen uitsluitend voor mediapublicaties vrij van rechten worden gebruikt. De beelden, video’s en logo’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Voor vragen kun je contact opnemen via 2dehands@mindthegap.be.

Homepage Desktop
App schermen
Ons verhaal
2dehands Algemeen
Ons hoofdlogo
Florence Schmit

Chief Executive Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: februari 2024

Als General Manager van Adevinta Benelux is Florence Schmit verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan Markplaats en 2dehands.be / 2ememain.be, de grootste online handelplatforms in Nederland en België. Zij richt zich op het voortzetten van groei en versteviging van de marktpositie van beide platforms binnen de circulaire economie. Belangrijke speerpunten hierbij zijn, trust en safety, duurzaamheid en inclusiviteit. Schmit heeft meer dan twee decennia aan leiderschapservaring binnen media en e-commerce. Ze bekleedde verschillende commerciële- en marketingfuncties op directieniveau bij HelloFresh, Albelli en DPG. Voor haar overstap naar Adevinta was ze General Manager bij Greetz.

Martijn van Geelen

Director Commercial Business
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2016

Martijn van Geelen is Director Commercial Business binnen Marktplaats en nu ruim vijf jaar werkzaam binnen de organisatie. In zijn rol is hij onder meer verantwoordelijk voor de samenwerking met adverteerders en professionele verkopers op de populaire online handelplaats. Martijn heeft ruim twintig jaar directie-ervaring bij diverse technologiebedrijven, waaronder CLIQ Digital, GrumblMedia en Blinck. Meest recentelijk werkte hij als Managing Director bij Wingman Mobile.

Loren Monteiro

Chief Product Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2022

Loren Monteiro is Chief Product Officer van Marktplaats en 2dehands.be en leidt alle productactiviteiten in het bedrijf. Dit doet ze door te focussen op product, data, UX en klantervaring. Zo is ze verantwoordelijk voor het creëren van een product gedreven cultuur, effectieve productstrategieën met focus op de gebruikerservaring, bedrijfsontwikkeling en het bouwen van een schaalbare organisatie. In ruim veertien jaar heeft ze voor verschillende sectoren gewerkt, van micro-mobiliteit tot financiële en retailbedrijven zoals Tembici, Youse, OLX en Farfetch.

Ronald van Rijn

Chief Technical Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2021

Ronald van Rijn werkt sinds oktober 2021 als Chief Technical Officer bij Marktplaats. Eerder werkte hij al bij Marktplaats, van 2014 tot 2018. Van 2020 tot 2021 werkte hij bij Adevinta.
Met ruim twintig jaar technologie ervaring is de huidige CTO van Marktplaats verantwoordelijk voor het technische team: van de onderliggende infrastructuur tot aan web en app development. Met zijn team houdt hij het platform in de lucht en breidt hij het constant uit met nieuwe functionaliteiten. Van Rijn werkte eerder ook nog voor ING, KLM en Nike.

Aleksandra Vidanovski

PR & Communication Manager 2dehands/2ememain.be
In dienst sinds: 2019

Contact opnemen

Voor persvragen neem je contact op met:

Mind the Gap